ANALITIČKI STANDARDI: Sirovi protein 24%, Sirova mast 10%, Sirova vlakana 4,5%, Pepeo 7 %, Ener. vred. 3.665 kcal./KG. i 13.649 KJ/KG., Kalcijum 1.85, Fosfor 1.30 %, Natrijum 0,35%, Kalijum 0.90%, Magnezijum 0.28%, Hlor 0,35%.
VITAMINI I DODACI: Vitamin A 18.000 u.i./kg.,Vitamin D3 1.800 u.i./ kg., Vitamin E 120 mg./kg., Vitamin K3 5.00 mg./kg., Vitamin B1 10mg./kg., Vitamin B2 7.50 mg./kg., Vitamin B5 35 mg./kg., Vitamin B6 6 mg./kg., Vitamin PP 45 mg./kg.,Vitamin B 12 200 mg./kg., Vitamin H 300 mg./kg., Folna kiselina 6 mg./kg.,Vitamin C 20 mg./kg., Holin 1.500 mg./kg.
DODACI MIKRO ELEMENATA: Bakar – Bakar II Sulfat 14 mg./kg., Gvožđe – Gvožđe Sulfat 85 mg./kg., Cink – Cink Sulfat 120 mg./ kg., Mangan – Mangansulfat 30 mg./ kg., Jod – Kalcijumjod 1,30 mg. / kg., Selen – Natrijum Selen 0,13 mg./ kg.
AMINOKISELINE i ZASIĆENE MASTI: Linoleinska 1,20%, W6 1,22%, W3 0,13%, W6/W3 balans 9,40, Lizin 10,10 gr./kg., Metionin 3,90 gr./kg., Metionin 6,60 gr./kg., Treonin 6,50 gr./kg., Triptofan 2,00 gr./kg.
OSNOVNI SASTOJCI: Meso i nus proizvodi od mesa, masti , ulja, minerali, povrće i nus proizvodi od povrća.